Biografie

Thomas Perrels is een ambiteuse acteur uit Haarlem,

Acteren zit er al van jongs af aan in bij Thomas Perrels, geboren op 14 november 1990 in Heemskerk. Zo heeft hij in zijn jongeren jaren geschitterd op het toneel als de jongere Elvis en als Dominee Janssen.

Thomas is naast het acteren ,een echte sportman. Omdat hij in zijn jongere jaren erg druk was met zijn andere hobby’s (voetbal, tennis, judo en golf), besloot hij om acteren op een laag pitje te zetten en aan zijn sporten de voorkeur te geven.
Hij heeft bij het CIOS in Haarlem de opleiding tot sportinstructeur afgerond.
In 2012 volgde hij de opleiding Toerisme en Recreatie in Amsterdam, waar hij 2 jaar animatiecursussen van Jello volgde. In de eindshow van zijn opleiding speelde Thomas een ongemakkelijke vogelspotter. Met deze rol wist hij het publiek volledig in te pakken en dit bleef ook niet onopgemerkt bij de directeur. Hij bood Thomas een baan aan, wat Thomas enorm waardeerde maar op dat moment niet op inging.

Na een paar jaar kwam hij erachter dat zijn passie toch bij acteren ligt. Hij besloot zich hier meer op te gaan richten door onder andere de workshop van The Workers Actors Acadamy te volgen. Daarnaast heeft hij 2016 acteer/theater lessen gevolgd bij Jessica Fuchs. En volgt hij sinds 2015 privé en groepslessen bij Josja Hamman Le Pavegnon
Hij studeerde aan de Film Actors Academy and Masterclasses FAAAM.
En heeft na het voltooien van zijn 2 jarige weekend opleiding. De stap gemaakt naar de 4daagse avondopleiding van FAAAM Nivea 3.

Thomas was te zien in : Goede Tijden, Slechte Tijden, Schuldig of Niet,
Puppy Patrol, All-in kitchen, Zoete Wraak, Snickers, Aquarius, Veilig internetten, Rijkswaterstaat, Ministerie van Defensie, en Chupa Chups,

Naast het acteren werkt Thomas ook als commercieel model en heeft hij o.a. model gestaan voor : Thuisbezorgd, de NS, Action, Douwe Egberts, Centraal Beheer Achmea, en het Zilveren Kruis.

 

 

 

 

Curriculum Vitae

Download mijn CV
Thomas Perrels