Biografie

Thomas Perrels is acteur en model.

Acteren zit er al van jongs af aan in bij Thomas Perrels, geboren op 14 november 1990 in Heemskerk. Hij heeft vroeger veel video’s met vrienden gemaakt en mocht onder andere in de eindmusical van groep 8 mooie rollen spelen als voetballende Elvis en als dominee.

Thomas is ook een echte sportman. Omdat hij in zijn jongere jaren erg druk was met zijn andere hobby’s (voetbal, tennis, judo en golf), besloot hij om acteren op een laag pitje te zetten en aan zijn sporten de voorkeur te geven. Hij heeft bij het CIOS in Haarlem de opleiding tot sportinstructeur gevolgd en afgesloten met een diploma.

In 2012 volgde hij de opleiding Toerisme en Recreatie in Amsterdam, waar hij 2 jaar animatiecursussen van Jello volgde. In de eindshow van zijn opleiding speelde Thomas een ongemakkelijke jongeman die op Relatieplanet zat en die het liefst de hele dag aan het vogels spotten was. Met deze rol wist hij het publiek volledig in te pakken en dit bleef ook niet onopgemerkt bij de directeur van de Jello-cursus. Hij bood Thomas een baan aan, wat Thomas enorm waardeerde maar op dat moment niet op inging.

Na een paar jaar kwam hij erachter dat zijn passie toch bij acteren ligt. Hij besloot zich hier meer op te gaan richten door onder andere de workshop van The Workers Actors Acadamy te volgen. Daarnaast nam hij privéles bij Jessica Fuchs, volgt hij sinds 2016 privélessen bij Josja Hamman en zit hij op de weekendopleiding van faaam (film actors academy amsterdam).

Thomas is te zien in verschillende series en commercials van onder andere Puppy Patrol, All-in kitchen, Zoete Wraak, Snickers, Aquarius, Veilig internetten, Rijkswaterstaat, Ministerie van Defensie, Chupa Chups,  Keukenconcurrent, Toyota en Liverpool (een Mexicaanse commercial). Daarnaast is Thomas actief bezig met (korte) (speel)films, zoals korte films voor het 48 Hour Film Festival.

Zijn hoogtepunt is volgens hem de videoclip van Quintino, die op het moment van schrijven ruim
3,5 miljoen views op YouTube heeft.

Naast het acteren werkt Thomas ook als commercieel model en heeft hij model gestaan voor onder andere Thuisbezorgd, de NS, Action, Douwe Egberts, Centraal Beheer Achmea, het Zilveren Kruis, Rabobank en Aegon.

De grote droom van Thomas is om een grote rol in een tv-serie of film te mogen vertolken. Het liefst wil hij dan een rol waarbij hij de kijkers een gedachte of een emotie mee kan geven en ze kan inspireren. Dit is en blijft zijn drijfveer.

Thomas gaat graag tot het uiterste voor en in zijn rollen. Niet alleen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten voor de opdrachtgever, maar ook voor zichzelf. Volgens hem is er namelijk niets mooiers dan met trots terugkijken op een mooi project.

 

 

 

 

Curriculum Vitae

Download mijn CV
Thomas Perrels