Biografie

Thomas Perrels is een ambitieuze acteur uit Haarlem,

Acteren zit er al van jongs af aan in bij Thomas Perrels, geboren op 14 november 1990 in Heemskerk. Zo heeft hij in zijn jongeren jaren geschitterd op het toneel als de jongere Elvis en als Dominee Janssen.

Thomas is naast het acteren een echte, sportman. Omdat hij in zijn jongere jaren erg druk was met zijn Sporten (Judo, voetbal, tennis, fitness) besloot hij om het acteren op een laag pitje te zetten en aan zijn sporten de voorkeur te geven.

Na het succesvol te hebben afgerond van zijn Cios opleiding als bewegingsinstructeur. Besloot hij in 2012 de opleiding leisure & hospitality executive te volgen.
In de eindshow van zijn opleiding speelde Thomas een ongemakkelijke vogelspotter. Met deze rol wist hij het publiek volledig in te pakken en dit bleef niet onopgemerkt. Door de enthousiasme van het publiek, raakte Thomas weer in de ban van het acteren.

Na verschillende acteerworkshops en cursussen te hebben gevolgd.
Heeft Thomas van 2015-2018 de opleiding Le Pavegnon gevolgd en afgerond.
En studeerde hij af in 2020 aan zijn 3jarige acteeropleiding bij Faaam – film actors academy amsterdam

Thomas was te zien in de dramaserie schuldig of niet, waarin hij een hoofdrol bemachtigde.
Ook speelde hij in goede tijden, slechte tijden, all-in kitchen en in verschillende reclame’s. o.a. de weerman van de Lidl reclame’s. Naast het acteren maakt Thomas zich klaar voor zijn theater debuut. Hij speelt een lead role in het theater stuk de Ballade van de 2 Saloons.

Naast het acteren werkt Thomas als presentator en commercieel model en heeft hij o.a. model gestaan voor : Thuisbezorgd, de NS, Action, Douwe Egberts, Centraal Beheer Achmea, en het Zilveren Kruis.

 

 

 

 

Curriculum Vitae

Download mijn CV
Thomas Perrels