Thomas Perrels
Acteur & Model

Op 14 november 1990 is Thomas Perrels geboren in Heemskerk

In zijn jongere jaren was Thomas ontzettend veel bezig met allerlei sporten: voetbal, tennis, judo, golfen. Hij maakte ook graag veel filmpjes met zijn vrienden waarin zij allerlei acteerrollen speelden. In groep 6 speelde hij Eminem als dansrol en in groep 8 had hij een rol als voetballende Elvis en een rol als dominee. Thomas kon niet ophouden met sporten en liet daarom het acteren even achter zich.

Na afgestudeerd te zijn aan het Cios in Haarlem als sportbewegingsleider, wilde hij nog een opleiding volgen waarbij je mensen kon enthousiasmeren. Hiervoor studeerde Thomas af aan de opleiding Toerisme en Recreatie bij het ROC in Amsterdam. Hier volgde hij 2 jaar animatiecursussen van Jello waarbij hij de certificaten Animatie Vaardigheden/ Kids Entertainment/ Theater & Typetjes/ Volwassen Entertainment & Beleving heeft verkregen. In de eindshow van deze opleiding speelde hij een piraat en pakte hij het publiek in met zijn rol als nerd, waarbij veel improvisatie kwam kijken. Na deze show vroeg de directeur van Jello aan zijn werknemer of Thomas voor hun zou willen werken. Hij besloot dit niet te doen maar waardeerde dit enorm. Hij merkte dat sporten niet meer bij hem op de eerste plaats kwam Hij wilde meer prioriteit geven aan zijn oude hobby en dat is acteren. In 2012 deed hij mee aan de workshop: the Works Actors Academy. Daarbij kreeg hij advies om door te gaan met acteren en besloot hij verschillende workshops te volgen. In 2013 besloot hij om privé lessen te nemen om zo zijn vaardigheden te verbeteren, Hij volgde deze lessen bij Jessica Fuchs, afgestudeerd professioneel regisseur voor de amateurkunsten aan de Theaterfabriek in Rotterdam.

Thomas besloot audities te gaan doen en kreeg hierdoor wat rollen. Zo heeft hij een onder andere rollen gekregen in de commercial van Snickers &.Amstel, een bijrol mogen spelen in een Bollywood film Krozon Lake, een hoofdrol in Zoete wraak, een bijrol mogen spelen voor het Label Armada, rollen voor Achter Gesloten Deuren en Beschuldig en ga zo nog even door.

Thomas heeft hierbij ook ervaring opgedaan als model en heeft voor NS, Achmea, Aegon, & Rabobank shoots mogen doen. Verder blijft hij zich ontwikkelen door vele acteeropdrachten op zich te nemen en mee te doen aan 48H projecten en korte films.